Камені для віскі Whiskey Stones WS віскі Стоунс в картонній коробці

Все про товар
Код товару: SP0141 -1873камни Whiskey
В наявності
210 грн.
Купити в 1 клік:
- Доставка кур'єром за адресою
- У відділення Нова Пошта
- Онлайн-оплата
- Оплата при отриманні
Опис

Камені для віскі Whiskey Stones WS віскі Стоунс в картонній коробці

Whiskey Stones-Камені для віскі, що дозволяють охолодити напій до потрібної температури. Whiskey stones-ідеально охолоджує напій, не розбавляючи його!

Зберігає первозданний смак і тонкий букет напою!

Стеатит або, по-іншому, мильний камінь-екологічно чистий природний матеріал:

не вбирає ніяких смаків і запахів

не дряпає посуд

не вступає ні в які реакції з напоями, продуктами харчування, водою, алкоголем або миючими засобами.


Застосування Whiskey Stones:

промити камені в теплій воді

скласти їх в морозильну камеру мінімум на 2 години

додати камені в напій (2-3 каменю на 50 мл віскі)

після використання промити теплою водою


Ми пропонуємо тільки справжні американські камені для віскі, зроблені вручну.

Комплектація:

9шт. каменів

тканинний мішечок
Коробка

інструкція по застосуванню і зберіганню каменів

Термін придатності Whiskey Stones не обмежений!

 

 

Для відповіді на питання " Що таке камені для віскі?"спочатку варто відповісти на два інших питання – чи треба охолоджувати віскі і чи треба його розбавляти. Отже, давайте розберемося.

 

Чи треба охолоджувати віскі?

Ідеальна температура віскі - 18-20 градусів Цельсія. Саме при цій температурі напій повністю розкриває свій багатий смак. Найчастіше кімнатна температура в нашій країні вище – 22-25 градусів, а це значить, що віскі перед вживанням потребує невеликому охолодженні. Саме в невеликому, тому що, якщо напій надмірно охолодити, то містяться в ньому натуральні масла загуснуть, а смак «закриється», тобто втратить сенс те, заради чого взагалі набувають хороші сорти віскі. Температура дуже важлива-оптимальна розкриє смак напою, а надмірно низька – знищить його. Саме тому віскі не можна зберігати в холодильнику, а хороші сорти напою не варто охолоджувати льодом. Лід надмірно охолодить ваш напій і знищить його смак.

 

Чи треба розбавляти віскі?

Є два способи вживання віскі-в чистому вигляді або трохи розбавлений водою. Розбавляти прийнято тільки віскі бочкової фортеці, а це значить, що сорти, розлиті по пляшках і мають міцність близько 40%, вже були розбавлені. Більше їх розбавляти не потрібно, за вас це зробив виробник. Крім того, розбавляти віскі переважно тієї ж водою, яка використовувалася при виробництві віскі. Найчастіше-це джерельна вода тієї ж місцевості, що і сам напій.

Популярний спосіб використання льоду насправді не такий вже й хороший ні для охолодження напою, ні для його розведення водою. Лід може запросто знищити смак вашого напою через надмірно низьку температуру або через надлишок води, яка неминуче утворюється при таненні льоду.

 

Таким чином, найчастіше віскі потрібно просто трохи охолодити, але при цьому не розбавляти водою. І саме для цього були створені камені для віскі.

Камені для віскі Whiskey Stones WS віскі Стоунс в картонній коробці
210 грн.